רכיבים:
ספגטי\פסטה-חבילה
שמנת מתוקה-קופסה
שמנת לבישול-קופסה
2-3 בטטות
50 גרם חמאה
שום כתוש-כפית
בזיליקום-לפי הטעם.
אופן ההכנה:
לבשל פסטה\ספגטי לפי ההוראות.
לחתוך בטטות לקוביות של 1 ס"מ.
לטגן קוביות בטטות בחמאה כמה דקות .
להוסיף למחבת את שני סוגי השמנות
לחמם על אש גבוהה עד להסמכה
להוסיף שום כתוש.
להוסיף בזיליקום[עלים או קוביות קפואות של דורות].
לבשל קצת יחד.
אופן ההגשה:
אפשר להגיש מעורבב ואז הרוטב נספג בפסטה.
אפשר להוסיף רוטב רק בהגשה לצלחת ואז הרבה יותר טעים.