מלקקים את האצבעות
מלקקים את האצבעותערוץ 7

רכיבים:

2.5 כוסות פתי בר מרוסק+ 100 גר' חמאה+ גרידת לימון\תפוז - לערבב במעבד מזון, לשמן תבנית ולשטוח.

מילוי: 3 גביעי גבינה לבנה {בלי הנוזלים}
1.5 סוכר
2 כפות שטוחות קמח תופח
4 ביצים שלמות
1 סוכר וניל

אופן ההכנה:

מערבלת ביחד ושופכת על הבצק, אופים כ-40 דקות.
לפני שהעוגה מוכנה מקציפים 3 גביעי שמנת חמוצה עם חצי כוס סוכר.
מכבים את התנור ושופכת את התערובת על העוגה, ומכניסה שוב לתנור לעוד חצי שעה.

אופן ההגשה:

אפשר לחתוך לריבועים או משולשים ולהגיש:
בתאבון