רכיבים:
2.5 כוסות פתי בר מרוסק+ 100 גר' חמאה+ גרידת לימון\תפוז - לערבב במעבד מזון, לשמן תבנית ולשטוח.
מילוי: 3 גביעי גבינה לבנה {בלי הנוזלים}
1.5 סוכר
2 כפות שטוחות קמח תופח
4 ביצים שלמות
1 סוכר וניל
אופן ההכנה:
מערבלת ביחד ושופכת על הבצק, אופים כ-40 דקות.
לפני שהעוגה מוכנה מקציפים 3 גביעי שמנת חמוצה עם חצי כוס סוכר.
מכבים את התנור ושופכת את התערובת על העוגה, ומכניסה שוב לתנור לעוד חצי שעה.
אופן ההגשה:
אפשר לחתוך לריבועים או משולשים ולהגיש:
בתאבון