מלקקים את האצבעות
מלקקים את האצבעותעל המשקל

רכיבים:

5 ביצים מופרדות
3 כפות קורנפלור/קמח תפוחי אדמה
750 גרם גבינה לבנה
כוס וחצי סוכר
חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה: גבינה, קורנפלור, חלמונים, 2 כפות מהאינסטנט, 1/2 כוס סוכר.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר.
מקפלים את קצף הביצים לתוך תערובת הגבינה.
מעבירים לתבנית קפיצית עגולה בקוטר 26, משומנת היטב כולל בדפנות.
שמים בתנור תבנית עם 3 כוסות מים רותחים.
מכניסים את העוגה לתנור כשהוא קר ומדליקים אותו על 165 מעלות למשך שעה.
לאחר שהתנור סיים לא פותחים אותו במשך שעה נוספת.

אופן ההגשה:

מקציפים יחד: שמנת מתוקה, חלב והפודינג שנשאר.
מורחים על העוגה אחרי שהיא קרה לגמרי.
להגשה חגיגית ניתן לגרד שוקולד לבן מעל ולזלף פרחי קצפת