רכיבים:
חב' של ברוקולי קפוא ("בודק"),
3 בצל קצוץ ומטוגן בכף שמן,
2 גביעי קוטג' 5% (אפשר 3%)
2-3 כפות פירורי לחם או קמח מצה,
3-4 פרוסות גבינה צהובה חתוכה קטן.
3 ביצים.
כף שמן.
כף מלח
פלפל חריף- ע"פ הטעם,
מעט פפריקה מתוקה.
אופן ההכנה:
להפשיר את הברוקולי ולחתוך לפרחים קטנים. לערבב היטב את כל החומרים בקערה. אפשר לשמור 2 פרוסות גבנ"צ לפיזור מעל פני הפשטידה.
לאפות בחום בינוני כשעה, עד שהפשטידה מקבלת גוון זהוב-חום.
אופן ההגשה
ניתן להגיש חם או קר כתוספת או כמנה עיקרית ולצידה סלט צבעוני.
בתיאבון!