עוגה מושחתת
עוגה מושחתתאירית חבבו

רכיבים:

בסיס:
100 גרם קרונפלקס מרוסק גס
100 גרם ממרח שוקולד
2 כפות חלב
שכבת חום:
150 גרם שוקולד מריר
2 גביעי קרלו שוקולד
1 שמנת מתוקה להקצפה
שכבת לבן:
200 גרם שוקולד לבן
2 גביעי קרלו וניל
1 שמנת מתוקה להקצפה
לקישוט:
שוקולד מריר מומס עם חצי שמנת מתוקה/מקופלת מגורדת/סוכריות/פרליני שוקולד/כל מה שעולה לכם לראש.

אופן ההכנה:

את חומרי הבסיס מערבבים ושמים במקפיא.
את שכבת החום ממיסים שוקולד,מוסיפים את הקרלו,מקציפים שמנת ומוסיפים בקיפול.שופכים על התחתית ומקפיאים 3 שעות.
את שכבת הלבן אותו דבר כמו החום ומקפיאים חזרה לעוד 4 שעות.
מוציאים ומקשטים כיד הדמיון. ושומרים במקרר.

אופן ההגשה:

מוציאים מיד לפני ההגשה פורסים ומתענגים.