רכיבים:
לתחתית-
100 גרם חמאה מומסת
250 גרם ביסקוויטים
למלית-
2 מכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
3/4 כוס סוכר (150 גרם)
1 חבילת פודינג בטעם וניל צרפתי
500 גרם גבינה לבנה
250 גרם שמנת
אופן ההכנה:
לתחתית ולפירורים-
מרסקים את הביסקוויטים לפירורים משאירים בצד פירורים לקישוט (כחצי כוס), את השאר מוסיפים לחמאה המומסת. מהדקים את הפירורים לתחתית תבנית עגולה משומנת.
למלית-
מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה, הסוכר והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים פנימה את הגבינה והשמנת. יוצקים את התערובת על תחתית פירורי הביסקוויטים. מפזרים מעל הבלילה את הפירורים שהשארנו בצד לקישוט ומעבירים בכלי אטום למקרר למשך הלילה.
*אם אוהבים את הפירורים פריכים במיוחד- אפשר לפזר אותם ממש לפני הגשת העוגה.
*לפני ההגשה מומלץ להקפיא את העוגה לכחצי שעה כדי שתהיה קרה, יציבה ונוחה לפריסה.
אופן ההגשה:
מגישים את העוגה קרה, על מגש עגול.
מומלץ להגיש את העוגה לצד פירות העונה.