פטוצ'יני מנצח
פטוצ'יני מנצחOffice XP

רכיבים:

חבילת חמאה- 100 גרם
2 קופסאות שימורים של פטריות שמפניון חתוכות
קופסאת גבינה- 250 גרם
5 שיני שום קלופות
1.5 כפות אבקת מרק בטעם עוף

אופן ההכנה:

מכינים את הפסטה עפ"י הוראות ההכנה. עדיף פסטה ארוכה (ספגטי)
לרוטב:
קוצצים את שיני השום לחתיכות קטנות (לא כותשים), מטגנים שמחבת עם מעט חמאה לעשר שניות.
לאחר מכן, מוסיפים את הפטריות החתוכות (כדאי לחתוך לחתיכות יותר קטנות מאיך שמגיע.
ממשיכים לטגן, לאחר 2 דקות מוסיפים את שאר החמאה, הגבינה ואת האבקת מרק.
מערבבים ומבשלים מכוסה עוד כ-5 דקות.

אופן ההגשה:

מסדרים את הפסטה בצלחת עגולה, מעל שופכים את הרטב בצורה אחידה.
ניתן להוסיף למעלה גבינה צהובה/ פרמזן/ בולגרית מגורדת.
כמו כן, אפשר להוסיף מעל חניכות קטנות של בזיליקום קצוץ.