רכיבים:
- 2 כוסות אורז+ 3 וחצי כוסות מים: לבשל עם מלח ופלפל.
- 2 כפות קמח מנופה
- פלפל ומלח לפי הטעם
- כפית אבקת מרק בטעם עוף
- 2 כוסות חלב
- 2 כפות חמאה
- 2 חבילות טונה
- בצל מטוגן/ פטריות מטוגנות (לא חובה, מוסיף מאד)
- פירורי לחם לציפוי
- 2 כפות חמאה להמיס בתוך הבלילה בסוף
אופן ההכנה:
לבשל בסיר חלב, קמח, חמאה, פלפל ומלח, אבקת מרק. לשפוך על האורז.
להוסיף את הטונה, הבצל/הפטריות המטוגנים, ולהמיס לתוך הבלילה עוד 2 כפות חמאה בסוף.
לערבב הכל היטב, לשטח בתבנית, ולאפות על 180 מעלות כ-45 דקות. בתיאבון
אופן ההגשה:
לחתוך יפה, להגיש חם.