רכיבים:
500 גרם גבינה
קופסת קצפת או שמנת -לבחירה
שלושת רבעי כוס סוכר לבן
שקית סוכר וניל
גביע שמנת חמוצה
חצי כוס יוגורט
שלוש כפות גדושות פודינג וניל
חצי כוס שוקולד לבן מגורר
חצי חבילת ביסקוויט פתיבר
אופן ההכנה:
מקציפים את כל החומרים חוץ מהשוקולד והביסקויטים.
משטחים ביסקוויטים על תבנית בינונית, מעליהם משטחים את הבלילה ולסיום מפזרים בנדיבות את השוקולד הלבן. מצננים במקרר עד להגשה.
אופן ההגשה:
פורסים לפרוסות בגודל הרצוי, מחלקים לצלוחיות, ניתן לזלף סירופ שוקולד מעל.
להגיש קר.