גם לרגישים לגלוטן
גם לרגישים לגלוטןערוץ 7

רכיבים:

לתבנית חד"פ רגילה-
בצק:
1 חבילת מרגרינה
2 ביצים
כוס סוכר
3 כוסות קמח
קצת רום/יין
1 אבקת אפיה
למלית גבינה:
300 גרם גבינה לבנה
3 כפות סוכר
2 חלמונים
2 כפות קמח/קורנפלור
1 כף תמצית וניל
1 כף קליפת לימון מגורדת
חצי כוס צימוקים

למלית שוקולד-תמרים:
ממרח תמרים למרוח שכבה נדיבה על הבצק
לערבב- חצי חבילת מרגרינה
4 כפות קקאו
8 כפות סוכר
2 כפות מים
ולמרוח על התמרים

אופן ההכנה

העוגה בעיקרון הידוע והמוצלח של שכבת בצק (כשלושת רבעי מהבצק), מלית, ומעליה שכבה נוספת של פירורים מהבצק הנותר..

אופן ההגשה

לחתוך לריבועים או למעויינים ולהגיש לצד כוס קפב או תה מפנקת!