רכיבים:
100 גרם מרגרינה/חמאה
כוס מים
4 כפות קורנפלור
6 כפות קמח
כפית אבקת אפיה
קורט מלח
4 ביצים
למלית:
חבילת שמנת לקצפת
כוס חלב
חבילת אינסטנט פודינג וניל
לציפוי:
סירופ שוקולד או קוביות שוקולד מומסות
אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר את המרגרינה והמים עד שהמרגרינה נמסה
מוסיפים את הקורנפלור, הקמח, א. אפיה ומלח ובוחשים במהירות. ברגע שהבצק מתקשה- מכבים את האש.
מבליעים את הביצים בבצק אחת אחרי השניה.
מסדרים בתבנית על ידי כף, אופים בתנור חם מאוד ב200 מעלות כארבעים דקות.
להכנת המלית: מקציפים את הרכיבים עד שמתקבלת קצפת רכה. חוצים כל פחזנית וממלאים בקצפת.
מכינים צלוחית עם סירופ שוקולד או שוקולד מומס, וטובלים את החלק העליון של כל פחזנית בשוקולד. משאירים להתקרר.
אופן ההגשה:
מסדרים יפה על צלחת גדולה עגולה, ניתן לפזר סוכריות צבעוניות על הפחזניות.