פסטה קייצית
פסטה קייציתOffice XP

רכיבים:

2-3 זוקיני או קישואים טריים ומוצקים
2 כוסות תרד ירוק, טרי
4 בצלים ירוקים
4 שיני שום טרי
5 גבעולי נענע טריה
4 גבעולי טימין יבש או טרי
1/2 מיץ תפוזים טרי
מלח ופלפל לפי הטעם
1 כפית שמן קנולה
1 כף שמן זית

אופן ההכנה:

חותכים את הזוקיני לסרטים ארוכים (עדיף בעזרת סכין ג'וליינים - אפשר לבקש מהמוכר)

בצורת פסטה.

שמים כפית שמן במחבת ומקפיצים את הזוקיני.

מוציאים מהמחבת.

קוצצים בצל ירוק ושום ומטגנים במחבת למשך 4 דקות.

מוסיפים תבלינים ועשבי תיבול, מיץ תפוזים ומים עד יצירת רוטב

מוסיפים עלי תרד שלמים.

מוסיפים את הפסטה-זוקיני,

מתבלים,

מקפיצים קלות ומגישים חם.

שושי שטיינוביץ, מנחה בכירה, סדנאות בישול גורמה לייט, טעים ובריא. sadna.light@gmail.com