
רכיבים:
2-3 זוקיני או קישואים טריים ומוצקים
2 כוסות תרד ירוק, טרי
4 בצלים ירוקים
4 שיני שום טרי
5 גבעולי נענע טריה
4 גבעולי טימין יבש או טרי
1/2 מיץ תפוזים טרי
מלח ופלפל לפי הטעם
1 כפית שמן קנולה
1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
חותכים את הזוקיני לסרטים ארוכים (עדיף בעזרת סכין ג'וליינים - אפשר לבקש מהמוכר)
בצורת פסטה.
שמים כפית שמן במחבת ומקפיצים את הזוקיני.
מוציאים מהמחבת.
קוצצים בצל ירוק ושום ומטגנים במחבת למשך 4 דקות.
מוסיפים תבלינים ועשבי תיבול, מיץ תפוזים ומים עד יצירת רוטב
מוסיפים עלי תרד שלמים.
מוסיפים את הפסטה-זוקיני,
מתבלים,
מקפיצים קלות ומגישים חם.
שושי שטיינוביץ, מנחה בכירה, סדנאות בישול גורמה לייט, טעים ובריא. sadna.light@gmail.com