
רכיבים:
1 חב' קוואקר מלא (500 גר')
50 גר' אגוז מלך טבעי שבור גס
50 גר' פקאן טבעי שבור גס
50 גר' קשיו טבעי שבור גס
120 גר' שקד פרוס
100 גר' חמוציות ללא סוכר
100 גר' חמניה קלוף
100 גר' דלעת קלוף
1/2 כוס סילאן טבעי או מייפל טבעי
1/4 כוס שמן קוקוס/שמן זית
קורט מלח
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- º180.
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה. מוסיפים את המלח, השמן והסילאן ומערבבים היטב.
מחלקים את התערובות ל-2 תבניות מרופדות בנייר אפיה ומשטחים.
אופים כ 20-25 דק'.
מוציאים מהתנור ומצננים באוויר הפתוח ע"מ שהגרנולה תתייבש.
טיפים:
ניתן להחליף את החמוציות בצימוקים, או בקוקוס.
-ניתן להוסיף שוקולד צ'יפס או חלבה לאחר האפייה והצינון.
באדיבות על המשקל - חנות מוצרי טבע תבלינים ופיצוחים - מרכז קניות שער בנימין,גבעת שמואל קניון הגבעה וקרני שומרון.