
רכיבים לחטיפי עוף:
1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות (לא שניצל)
100 גר' תבלין טוסקנה
שום גבישי
פלפל שחור גרוס
שמן זית
מלח (לא חייב, תבלין הטוסקנה מכיל מלח)
כוסברה טרייה קצוצה.
רכיבים למטבל מיונז:
350 גר' מיונז
1/3 כוס צ'ילי חריף
1 כפית שטוחה פפריקה מעושנת.
1כף שום כתוש.
כוסברה טרייה.
אופן ההכנה:
מהתבלינים של העוף מכינים מרינדה למעט הכוסברה הקצוצה ומשרים את החזה עוף במקרר למס' שעות.
מחממים תנור ל- º180. צולים את החזה עוף כ- 20 דק' לא יותר ע"מ שהחזה עוף לא יתייבש.
בינתיים, מערבבים את כל חומרי המטבל ומכניסים למקרר.
מוציאים את החזה עוף מהתנור, מקשטים בכוסברה קצוצה.
מעבירים את המיונז לכלי הגשה.
מגישים את החזה עוף עם המטבל המצורף וכוס בירה קרה.
באדיבות על המשקל - חנות מוצרי טבע תבלינים ופיצוחים - מרכז קניות שער בנימין,גבעת שמואל קניון הגבעה וקרני שומרון.