
רכיבים:
5 ביצים
2 חפיסות שוקולד מריר
2 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
חבילת אבקת פודינג וניל
1 כף נס קפה
5 וחצי כפות סוכר
1 חב' סוכר וניל
אופן הכנה:
שכבת הבסיס-מוס שוקולד:
מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים עם 3 וחצי כפות סוכר, עד שנהיה קצפתי
בנפרד, ממיסים 2 חבילות שוקולד מריר על הגז על אש נמוכה, וכשהשוקולד נוזלי, מוסיפים את
החלמונים שערבבנו, תוך כדי בחישה על הגז
מערבבים את ההקצפה עם רוטב השוקולד ה"מחולמן", ויוצקים לתוך תבנית המרוחה בבסיסה במעט מרגרינה (רצוי עגולה עם בסיס נשלף)
מכניסים לתנור ל20- 25 דקות.
כששכבת המוס מוכנה, כדאי לתת לה להתקרר על השיש.
שכבת האמצע-מוקה:
מקציפים 1 שמנת מתוקה, עם 1 פודינג וניל, 1 סוכר וניל, כף קפה נמס עלית וחצי כוס חלב, ומכניסים למקרר.
שכבה עליונה-שמנת:
מקציפים 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ומכניסים למקרר.
אחרי ששכבת המוס מוכנה ומקוררת, מצפים מעליה את שכבת המוקה, ומעל
המוקה את שכבת הוניל ומחביאים היטב, אחרת לא ישאר פרור.