
רכיבים:
1 כרובית בינונית מפורקת לפרחים בינוניים
2 כפות פרמז'ן מגוררת
3 ביצים
2 כפות פירורי לחם מחיטה מלאה
1 גביע ריקוטה או גבינה לבנה 5%
1 גביע קוטג' 5%
100 גרם גבינה בולגרית 5% (אפשר עיזים)
2 שיני שום כתושות
1 כף שטוחה חרדל (לא חובה)
פלפל שחור
אופן ההכנה:
מבשלים את הכרובית במים רותחים במשך 10 דקות או עד להתרככות
מועכים מעט את הכרובית בעזרת מזלג, מוסיפים את הגבינות ואת שאר החומרים.
אופים במשך 40 דקות לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
מאת נועה בן צבי ,דיאטנית קלינית - מעייני הישועה