
רכיבים:
חומרים לסלט:
2 פלפלים צהובים
2 פלפלים אדומים
רוטב סויה
עלי חסה
חמוציות
קשיו
חומרים לרוטב:
1/4 כוס שמן
1/4 כוס חומץ
1/4 כוס סוכר
כפית חרדל
חצי כפית מלח
כפית גבישי שום
קצט פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. לחתוך את הפלפלים לרצועות, לערבב עם קצת שמן ורוטב סויה, לאפות בתנור על חום בינוני עד השחמה
אופן ההגשה:
מניחים את החסה בקערת הגשה, מעל מניחים את הפלפלים הקלויים, מפזרים מעל את הקשיו והחמוציות
שופכים את הרוטב.