רכיבים: חזה עוף פרוס בגודל שניצלים 2 כפות שמן רבע כוס דבש 2 כפות רוטב סויה איכותי בצל פרוס לטבעות דקות מאוד מחבת פסים אופן ההכנה: מעסים את רכיבי הרוטב בעוף ומשרים כ-20 דקות לספיגת טעמים מחממים את המחבת כשהמחבת לוהטת מניחים עליה את רצועות העוף לאחר דקה מנמיכים להבה והופכים את רצועות העוף לאחר 3 דקות מוציאים את הצועות העוף לאחר שמסיימים עם כל העוף מניחים את הבצל על הרוטב שנשאר במחבת עד לטיגון מלא. מערבבים עם העוף. אופן ההגשה: אפשר קר על עלי חסה ואפשר חם. בתאבון