
רכיבים:
חזה עוף פרוס בגודל שניצלים
2 כפות שמן
רבע כוס דבש
2 כפות רוטב סויה איכותי
בצל פרוס לטבעות דקות מאוד
מחבת פסים
אופן ההכנה:
מעסים את רכיבי הרוטב בעוף ומשרים כ-20 דקות לספיגת טעמים
מחממים את המחבת
כשהמחבת לוהטת מניחים עליה את רצועות העוף
לאחר דקה מנמיכים להבה והופכים את רצועות העוף
לאחר 3 דקות מוציאים את הצועות העוף
לאחר שמסיימים עם כל העוף מניחים את הבצל על הרוטב שנשאר במחבת עד לטיגון מלא.
מערבבים עם העוף.
אופן ההגשה:
אפשר קר על עלי חסה ואפשר חם. בתאבון