לביבות
לביבותצילום: על המשקל

רכיבים:

3 תפוחי אדמה בינוניים
1 גזר
1 בצל קטן
2 כפות קמח תפו"א ללא גלוטן
1 כף קמח טפיוקה
1/2 כפית סודה לשתיה
2 ביצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

מגרדים בפומפיה את תפוחי האדמה, הגזר והבצל ומעבירים למסננת לחצי שעה להורדת הנוזלים
(ניתן לסחוט ידנית)
מוסיפים את הקמחים, הביצים והמלח ולשים את שמתקבלת עיסה אחידה.
מכסים ומניחים בצד ל 15 דק'
מגלגלים לקציצות ומטגנים.

לקציצות מתוקות ניתן להוסיף 1 כף סוכר או כף דבש.

באדיבות על המשקל - חנות מוצרי טבע תבלינים ופיצוחים - מרכז קניות שער בנימין,גבעת שמואל קניון הגבעה וקרני שומרון.