
רכיבים:
שני בצלים קצוצים.
שמן לטיגון (שתי כפות)
תפו"א אחד חתוכים
כוס עדשים ירוקות
צרור של כוסברה קצוצה
5 כוסות מים
מלח, פלפל,
כפית כמון ואבקת מרק.
אופן ההכנה:
לטגן את הבצלים הקצוצים בשמן עד להשחמה.
להוסיף תפו"א,עדשים, כוסברה תבלינים ומים.
מביאים לרתיחה ומבשלים 40 דק על אש בינונית.
או עד שמתרכך..
הריח ממכר..להתאפק :)
אופן ההגשה:
שתי אפשרויות
1. כמו שהוא עם פיתות חמות חמות.
2. לטחון את המרק עם מוט. ולהגיש עם קרוטונים.
