
רכיבים:
חבילת קנלוני למילוי
50 גר חמאה
4 כפות גדושות קורנפלור
3 כוסות חלב
מלח
אגוז מוסקט
קופסת תירס
2 בצלים
1 גמבה
4 עגבניות
3 שיני שום
1 רסק קטן
מלח
פלפל
אורגנו
שמן זית.
אופן ההכנה:
לרוטב בשמל: ממיסים את החמאה מערבבים בקורנפלור ויוצקים פנימה את החלב מבשלים עד שמסמיך. מחלקים לשתיים. חצי מהכמות מערבבים עם התירס המסונן וחצי שמים בצד.
לרוטב: מטגנים בצל שום בשמן זית ומוסיפים גמבה ועגבניות קצוצות. מבשלים כרבע שעה ומוסיפים את הרסק ומעט מים מתבלים במלח פלפל ואורגנו. מרכיבים:. ממלאים את הקנלוני ברוטב הבשמל עם התירס. מסדרים בתבנית פיירקס/חרס. יוצקים מעל את רוטב העגבניות הסמיך ומעל את יתרת הבשמל, מכסים בשכבת גבינה צהובה ולתנור.
אופן ההגשה:
מגישים חם לצד סלט ירוק