
רכיבים:
6 ביצים
1 כוס סוכר
מיץ וקליפה מגורדת מלימון
4 כפות קוניאק או יין
3 כפות שמן
3 כפות קמח תפוחי אדמה
3 כפות קמח מצה
1/4 כוס אגוזים קצוצים
100 גרם שוקולד מריר מגורד
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה:
לערבב קמח תפוחי אדמה, קמח מצה, אגוזים ושוקולד מגורד
להקציף חלבונים עם 2/3 כוס סוכר
להקציף חלמונים עם 1/3 כוס סוכר. להוסיף קוניאק, שמן, לימון ווניל.
להוסיף את התערובת לקצף החלבונים ולהוסיף את הקמחים.
לאפות כ-45 דקות בחום של 180 מעלות.