שוקולד
שוקולדפלאש 90

רכיבים:

6 ביצים
1 כוס סוכר
מיץ וקליפה מגורדת מלימון
4 כפות קוניאק או יין
3 כפות שמן
3 כפות קמח תפוחי אדמה
3 כפות קמח מצה
1/4 כוס אגוזים קצוצים
100 גרם שוקולד מריר מגורד
1 שקית סוכר וניל

אופן ההכנה:

לערבב קמח תפוחי אדמה, קמח מצה, אגוזים ושוקולד מגורד

להקציף חלבונים עם 2/3 כוס סוכר

להקציף חלמונים עם 1/3 כוס סוכר. להוסיף קוניאק, שמן, לימון ווניל.

להוסיף את התערובת לקצף החלבונים ולהוסיף את הקמחים.

לאפות כ-45 דקות בחום של 180 מעלות.