רכיבים:
לתחתית:
150 גרם עוגיות ביסקוויטים
50 גרם חמאה
לעוגה:
תותים/פירות יער (תלוי בעונה)
250 גרם גבינת שמנת
250 גרם גבינה לבנה
חבילת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד לבן
500 גרם שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
לציפוי:
100 מ"ל שמנת
200 גרם שוקולד לבן
אופן ההכנה:
במעבד מזון טוחנים ביסקוויטים עם חמאה רכה.
משטחים בתבנית לתחתית העוגה ומקפיאים עד להרכבת העוגה.
בקערה מערבבים את הגבינות עם אינסטנט פודינג עד לקבלת תערובת חלקה.
מקציפים שמנות מתוקות עם סוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים את תערובת הגבינות.
מוציאים את העוגה מהמקפיא, שמים שקף, חותכים את הפירות (תותים או פירות יער) לחצי ומעמידים אותם צפופים אחד לצד השני.
שופכים את הקרם בתבנית ומיישרים באמצעות לקקן ושמים במקרר ללילה שלם עד שהעוגה יציבה.
שוברים שוקולד לבן בקערה חסינת חום, מביאים לרתיחה 100 מ״ל שמנת ושופכים על השוקולד. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ושופכים על העוגה. מניחים במקרר עד ההגשה.
מקשטים בפירות העונה.
באדיבות גולף אנד קו