גלידה
גלידהMicrosoft

רכיבים:

300 גר' שוקולד חלב
600 גר' שמנת מתוקה להקצפה
400 גר' חלב ממותק בפחית

אופן ההכנה

ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בבן מארי.
להמסה במיקרוגל: מכניסים את השוקולד למיקרו ל-30 שניות, מוציאים ומערבבים, וחוזר חלילה עד שכול השוקולד נמס.
שמים בקערה את השמנת המתוקה עם החלב הממותק.
מצננים את השוקולד מעט ומוסיפים אותו לתוך הבלילה.
מערבבים את כול החומרים עם מיקסר ידני עד שהבלילה אחידה.
מכניסים את הבלילה לכלי פלסטיק שקוף, ושמים בפריזר לכמה שעות עד שהגלידה מוכנה.
מוציאים את הגלידה מהפריזר ומגישים עם קישוט לבחירתכם.

אופן ההגשה

קר.