אדומות ומתוקות
אדומות ומתוקותצילום: Thinkstock

רכיבים:

לבסיס:
חבילת בסקוויטים
50 גרם חמאה ממומסת
וחצי כוס סוכר חום

למלית הגבינה:
500 גרם גבינה לבנה
1/3 כום חלב
חבילת פודינג וניל
מיכל שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
ניתן להוסיף מעט תמצית וניל.

לקרם אוכמניות ושוקולד לבן:
חבילת שוקולד לבן
חצי מיכל שמנת מתוקה
2 כפות ריבת אוכמניות

אופן ההכנה:

להכנת הבסיס:
מרסקים את הביסקוויטים דק מוסיפים את הסוכר חום והחמאה ומערבבים מרפדים תחתית של תבנית עגולה.

להכנת הקרם :
מערבבים את הגבינה החלב והפודינג עד שנוצרת גבינה חלקה מקציפים בנפרד את השמנת והסוכר ומאחדים בתנועה קיפולית. יוצקים בתבנית ומכניסים לקירור.
להכנת קרם האוכמניות והשוקולד לבן:
מרתיחים שמנת מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד לבן עד שהוא נמס (ניתן לשים את השוקולד לבן והשמנת 30-45 שניות במיקרוגל) מקררים מעט ומוסיפים את ריבת האוכמניות יוצקים מעל העוגה ומקררים בערך שעתיים.  

אופן ההגשה:

מגישים קר במעמד עגול מומלץ להגיש עם כוס קפה או שייק פירות בתיאבון!!!