
רכיבים:
4 מנות דג מושט
רצועות של גמבה אחת ופרוסות של עגבניה ,
שבע שיני שום פרוסות כף גדושה רסק עגבניות
שתי כוסות מים
2תפוחי אדמה פרוסים
מלח
פפריקה מתוקה
כורכום
טיפה טיפה כמון
אופן ההכנה:
דג עם תפוא/גרגרי חומוס:
לחתוך את הדג ולהשרות במים עם לימון שלם סחוט למשך חצי שעה(לא יותר..)
לטגן בסיר רחב ושטוח(עדיף מהאלומניום האלה של פעם..) רצועות של גמבה אחת ופרוסות של עגבניה , שבע שיני שום פרוסות כף גדושה רסק עגבניות
להוסיף שתי כוסות מים
2תםוחי אדמה פרוסים או כוס גרגרי חומום מושרים
לתבל-
מלח
פפריקה מתוקה
כורכום
טיפה טיפה כמון
להניח את הפרוסות של הדג ולכסות ברוטב
לקצוץ בנדיבות(!!)פטרוזיליה או כוסברה ולפזר מלמעלה.
לכסות ולהנמיך
אופן ההגשה:
עם עלי פטרוזיליה