
רכיבים:
- נתח סלמון טרי
- מנגו שלא הגיע לבשלות אלא במצב שבין לבן לצהוב או מנגו חמוץ.
- צלפים כבושים.
- עלומת כוסברה,
- רוטב סויה-3 כפות
- בצל ירוק(אפשרות)
- אבוקדו
- אופן ההכנה:
חותכים את הסלמון לחתיכות קטנות בגודל 1-1.5 ס"מ.
את המנגו חותכים גם לקוביות בגודל 1-1.5 ס"מ.
קוצצים את הכוסברה(לא מאוד דק)
אפשרות להכניס טבעות קטנות של בצל ירוק.
צלפים-מפרידים מהמים .
מערבבים הכל יחד כולל רוטב הסויה.
אופן ההגשה:
מגישים מעל אורז לבן בצלחת או שאוכלים ללא אורז בצלוחית כמנה מפנקת