סביצ'ה סלמון
סביצ'ה סלמוןצילום: iStock

רכיבים:

  • נתח סלמון טרי
  • מנגו שלא הגיע לבשלות אלא במצב שבין לבן לצהוב או מנגו חמוץ.
  • צלפים כבושים.
  • עלומת כוסברה,
  • רוטב סויה-3 כפות
  • בצל ירוק(אפשרות)
  • אבוקדו
  • אופן ההכנה:

חותכים את הסלמון לחתיכות קטנות בגודל 1-1.5 ס"מ.
את המנגו חותכים גם לקוביות בגודל 1-1.5 ס"מ.
קוצצים את הכוסברה(לא מאוד דק)
אפשרות להכניס טבעות קטנות של בצל ירוק.
צלפים-מפרידים מהמים .
מערבבים הכל יחד כולל רוטב הסויה.

אופן ההגשה:

מגישים מעל אורז לבן בצלחת או שאוכלים ללא אורז בצלוחית כמנה מפנקת