מצפים את הסלמון החתוך למנות בסולת לבנה חלקה, מטגנים במחבת עם שמן זית על אש גבוהה, מטגנים את הדג מכל הצדדים.
תוך כדי טיגון מכינים את הרוטב, קוצצים ג'ינג'ר (מעט כי הוא חריף), בצל ירוק (החלק הלבן), בצל שאלוט, שום ופלפל חריף.
מוסיפים את כל הרכיבים שקצצנ למחבת יחד עם הדג.
מוסיפים מנגו, פלפל שחור גרוס, זרעי כוסברה טחונים.
מוסיפים 1/3 כוס רוטב סויה, כוס סילאן וכף סוכר.
מבשלים את הדג בתוך הרוטב כ-7-8 דקות עד שהוא מוכן אך לא יבש.
לקראת סוף הבישול מוסיפים מעט גרדת לימון לרוטב.
צלחות – מוציאים את הדג מהמחבת ומניחים בצלחת, יוצקים את הרוטב מעל ומקשטים בבצל ירוק קצוץ וגרגירי רימון.
