
רכיבים:
4 ביצים
4 כפות סוכר
4 כפות קקאו
1 סוכר וניל
למלית:
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס מים קרים
4 כפות סוכר
אופן ההכנה:
להקציף חלבונים עם 4 כפות סוכר לקצף נוקשה.
להוסיף 4 חלמונים + סוכר וניל,ו 4 כפות קקאו, לערבב לעיסה אחת בעדינות.
לשמן תבנית אפיה( נייר אפיה)
לשטח את העיסה על הנייר המשומן לאפות החום 180 מעלות 10-15 דקות,
לצנן, להפריד את הבסיס בעדינות מנייר האפיה.
להקציף שמנת מתוקה עם המים + 4 כפות סוכר +אינסטנט פודינג וניל , למרוח 3/4 מהעיסה על הבסיס, לגלגל לרולדה, למרוח את שאר הקצפת על הרולדה המגולגלת
אופן ההגשה:
לקשט בסירופ שוקולד או שוקולד מגורד