פותחים שתי פרגיות ומניחים אחת ליד השניה, מניחים מעליהן ניילון נצמד ועל ידי דפיקות בפטיש שניצל מצמידים אותן אחת לשניה כדי ליצור משטח רחב אותו נוכל למלא.
מכניסים לקערה כבד עוף, מוסיפים שמן זית, פלפל שחור גרוס, מלח ים ומערבבים. צולים את הכבדים.
במקביל מרתיחים מים בסיר גדול.
אחרי שהכבד צלוי מכניסים אותו לקערה ומניחים לו להתקרר.
בנתיים בונים את המילוי - קוצצים כוסברה דק, קוצצים שום, ופלפל חריף לפי הטעם. קוצצים את הכבדים גס ומכניסים לקערה. מוסיפים לקערה את התבלינים: 2-3 כפות פפריקה, כף כמון, זרעי כוסברה, פלפל שחור, מלח, שמן זית וגרדת לימון. מערבבים הכול ביחד.
לוקחים את המילוי ומניחים מעל הפרגית השטוחה, מגלגלים בתוך ניילון נצמד ויוצרים "רול". מהדקים היטב, סוגרים הרמטית בצדדים ומגלגלים כדי שיידבר לניילון. מכניסים את ה"רול" לנייר כסף, מהדקים שוב בצדדים חזק ומכניסים לתוך הסיר עם המים שהכנו מראש. נותנים ל"רול" להתבשל בתוך הסיר 10 דקות.
מוציאים את ה"רול" מהמים פותחים בזהירות כי זה חם ומסירים את נייר הכסף והניילון הנצמד.
במחבת עם שמן זית חם מניחים את ה"רול" וצולים מכל הצדדים.
בנתיים מכינים את הרוטב – מכניסים לקערה כוסברה קצוצה, פלפל חריף, שום קצוץ, פלפל שחור, זרעי כוסברה, מלח, מיץ לימון טרי, שמן זית וגרגירי רימון.
מוציאים את הרול הצרוב מהמחבת, פורסים בעדינות ומניחים בצלחת, מעל פרוסות הרול יוצקים מהרוטב.