
רכיבים:
2 חבילות שוקלד מריר
1 כוס שמן
1 כוס קורנפלור
1 כוס סוכר
5 ביצים
חצי חבילת שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
ממיסים בסיר את 2 חבילות השוקולד עם כוס השמן.
מוסיפים את הקורנפלור והסוכר, מוסיפים ביצים מקושקשות ומערבבים היטב.
מעבירים את התערובת לכוסות קטנות שמתאימות לסופלה ומפזרים מלמעלה את השוקולד צ'יפס.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל-12 דקות.
ב-ה-צ-ל-ח-ה
אופן ההגשה:
על צלחת יפה עם שוקולד מסוגים שונים מסביב.