
רכיבים:
- חבילת פסטה, איזה סוג וצורה שרוצים.
- 3 כפות גדושות רסק עגבניות.
- בצל אחד.
- מלח, פלפל חריף ואבקת מרק.
- רבע כוס מים.
אופן ההכנה:
-להרתיח מים בקומקום.
-לשפוך את הפסטה לסיר ולמלא במים רותחים עד כשני סנטימטר מעל הפסטה.
-להוסיף כף גדושה מלח ולערבב
-להשאיר את הסיר פתוח, על אש גבוהה במשך כשבע דקות. לבחוש מדי פעם, עד שהפסטה רכה אך לא דייסתית מדי.
-לסנן את הפסטה ולשטוף במים קרים.
-לקצוץ בצל. אפשר קצוץ דק, אפשר פסים ארוכים. לפי הטעם. (יש להפריד את הבצל ולשטוף אותו היטב קודם הקיצוץ, לחשש מתולעים.)
-להניח סיר קטן, לשפוך כשלוש כפות שמן.
-כשהשמן רותח, להוסיף את הבצל.
-כשהבצל מזהיב מעט, להוסיף אליו את הרסק והמים.
- לערבב ולהוסיף כפית מלח לא גדושה מדי, כפית גדושה מאד אבקת מרק ומעט פלפל לפי הטעם.
-לערבב עד שהרוטב מבעבע מעט.
-לשפוך את הרוטב אל הפסטה ולערבב.
אופן ההגשה:
ארוחת צהריים, כך שמהסיר היישר אל הצלחות;)
בתאבון!!