
רכיבים לבסיס:
350 גרם עוגיות קרמיאו
50 גרם חמאה
רכיבים למילוי:
2 מכלים של שמנת מתוקה (500 גרם)
אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב
250 גרם גבינת ריקוטה 5%
250 גרם גבינת שמנת
4 כפות שוקולד למריחה פרווה
רכיבים לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
100 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
בסיס:
לעבד את העוגיות והחמאה במעבד מזון, לשטוח בתחתי התבנית ולהכניס למקרר
מילוי:
להקציף את השמנת עם הפודינג והחלב
להמיס שוקולד לבן, לערבב את הגבינות ולצקת פנימה את השוקולד
לקפל את הקצפת לגבינות ולהוציא 2 כוסות לקערה קטנה
לערבב את 2 הכוסות שהוצאנו עם השוקולד למריחה
לשים בתבנית על הבסיס קודם את התערובת הלבנה ומעליה את תערובת השוקולד
להכניס למקרר לשעה
ציפוי:
לחמם את השמנת ולצקת על השוקולד
לערבב עד לתערובת חלקה
לצנן ולצקת על העוגה הקרה