לזניה טעימה

לזניה טעימה ומוצלחת, אם רוצים לשדרג אותה ניתן להכין במנות אישיות.

מוריה פרידמן , ט"ו בתמוז תשע"ו

לזניה טעימה           -ערוץ 7
לזניה עגבניות וגבינה
צילום: סטוק
לזניה עגבניות וגבינה
צילום: סטוק

רכיבים:

2 חבילות אטריות רחבות
2 רסק עגבניות גדול.
מעט שמנת לבישול.
מים (בכמות הרסק)
מלח פלפל פפריקה שום ומעט סוכר (לפי הטעם)
גבינה צהובה מגורדת
חבילה וחצי קוטג'
 

אופן ההכנה:

מבשלים את האטריות לפי ההוראות. מוסיפים רסק שמנת תבלינים ומים שממלאים בקופסאות הרסק הריקות. ומערבבים.
משטחים שליש מהכמות בתבנית או מעט בכל תבנית אישית, מורחים מעל קוטג' ומפזרים מעט גבינה צהובה. חוזרים שוב על אותו תהליך. משטחים את הכמות האחרונה ומפזרים גבינה צהובה בנדיבות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל40 דקות. בתאבון

אופן ההגשה

חם וטרי.