
רכיבים:
לבצק:
1 קילו קמח
1.5 כפות שמרים
2 חלמונים
2 סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
1 כוס שמן
2 כוסות מים פושרים
למילוי:
6 כפות גדושות של קקאו
1.5 כוס סוכר
2 כפיות נס קפה
חצי כוס שמן
לסירופ:
כוס סוכר
מעט תמצית וניל
2 כפיות מיץ לימון
חצי כוס מים
אופן ההכנה:
מכינים את הבצק ומניחים להתפחה במשך כשעה.
מכינים את המילוי.
לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים
מרדדים כל כדור לעלה, מחלקים את העלה למשולשים (כמו פיצה)
מורחים מילוי על כל משולש ומגלגלים את המשולש.
מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
מכניסים לתנור ל-20 דקות.
מכינים את הסירופ - מרתיחים על הגז את כל החומרים יחד.
מורחים את הסירופ על הרוגלך כשהוא רותח מיד כשהם יוצאים מהתנור רותחים.