
רכיבים ל-3 מנות:
חבילת עלי בייבי
4 משמשים חתוכים לקוביות
2 נקטרינות חתוכות לריבועים
2 כפות חצאי אגוזי מלך
רכיבים לרוטב:
2 כפות שמן זית
כף דבש או סילאן
2 שיני שום כתושות
3 כפות חומץ בן יין
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים את כל רכיבי הסלט בקערה
מערבבים את רכיבי הרוטב ויוצקים אותו מעל תערובת הסלט ומערבבים היטב
שומרים בקירור לפני הגשה
קלוריות למנה: 150 קלוריות
ליטל פיינגרץ היא דיאטנית קלינית בסטודיו סי