
מצרכים ל-6 מנות:
2 סלקים טריים מקולפים
2 תפוחי עץ גרנד סמיט
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
צרור עלי כוסברה שטופים ונקיים
לרוטב:
2 כפות שמן זית
2 כפות רוטב שף לסלט של אסם
2 כפות רכז רימונים
2 כפות חומץ בלסמי
1-2 שיני שום כתוש
1 כפית ג’ינג’ר טרי מגורר
לקראנצ’ מעל הסלט:
חופן שבבי שקדים
אופן ההכנה:
1. מכינים את הסלט: חותכים את הסלק והתפוחים לגפרורים. מוסיפים את הבצל הירוק ועלי הכוסברה.
2. מכינים את הרוטב: מערבבים את מרכיבי הרוטב בצנצנת, סוגרים עם מכסה ומשקשקים היטב. מוסיפים לסלט רק בסמוך להגשה.
3. מחממים מחבת, קולים את שבבי השקדים עד להזהבה קלה, מצננים.
סמוך להגשה: מוסיפים לסלט את הרוטב, מערבבים, מפזרים את שבבי השקדים הקלויים מעל הסלט המוכן ומגישים.