מתכון מצוין ומתורגם מערוץ היוטיוב של SweetTreats רכיבים ואופן ההכנה: לערבב היטב: 1/2 1 כוס קמח 1/2 כוס סוכר חום 1/3 כוס סוכר לבן 1/4 כפית אבקת סודה לשתיה 2 כפיות אבקת אפיה 2 כפיות קינמון להוסיף: 1/3 כוס שמן צמחי 1 ביצה 1/3 כוס חלב ולהמשיך לערבב עד לקבלת בלילה חלקה. להוסיף: 2 תפוחים בינוניים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות ולערבב היטב. לחלק בשווה בתוך עטרות נייר (מנג'טים) בתבנית 12 שקעים. לציפוי - 1/2 כוס סוכר לבן 3 כפות חמאה רכה 1 כפית קינמון 2 כפות קמח לערבב לבלילה אחידה ולפזר מעל למאפינס. לאפות 15-20 דקות בחום בינוני (180/200). *לגרסה פרווה אפשר להמיר את החלב בחלב סויה/מיץ/מיץ תפוחים, ואת החמאה להמיר במחמאה או באותה כמות של שמן צמחי.