
דייסת שוקולד (ל- 2 מנות)
2 כוסות חלב
3 כפיות אבקת קקאו
2.5 כפות סוכר חום
להסמכה:
1/2 כוס חלב
2 כפות קורנפלור
לעיטור:
בננה טרייה פרוסה
שקדים קלויים
הכנה:
לחמם בסיר קטן את החלב עם הקקאו והסוכר עד להמסה
לערבב בכוס נפרדת חצי כוס חלב קר עם 2 כפות קורנפלור
להוסיף לסיר הקקאו החם תוך כדי ערבוב עד להסמכה כ- 3 דקות
להגיש בקערה עם בננה טרייה ושקדים קלויים
כותבת המתכון משמשת כמתכונאית ובעלת הבלוג תיק אוכל. המתכון בחסות מועצת החלב.