רכיבים ואופן ההכנה:
1/2 כוס חמאה רכה (או מרגרינה/מחמאה, לפרווה)
1/2 כוס סוכר חום
1/3 כוס סוכר לבן
^ לערבל במיקסר עד שמתקבלת עיסה תפוחה וקלה
1 ביצה
1/2 1 כפית תמצית וניל
^ להמשיך לערבל
1/2 1 כוס קמח
1 כפית סודה לשתיה
^ לערבב לבלילה אחידה, לא יותר מידי
1/3 כוס שוקולד צ'יפס לבן
חופן סוכריות מנטה מרוסקות קטן מאוד
^ לערבב בעדינות לתוך הבצק
לכסות את הקערה עם הבצק היטב בניילון נצמד ולהכניס למקרר ל30-60 דקות.
אחרי שהבצק התייצב במקרר לגלגל כמות של כף אחת לכדור ולפזר את הכדורים במרחקים שווים בתבנית על נייר אפיה.
לאפות 8-10 דקות ב 175 מעלות.
מיד אחרי האפיה כשהעוגיות עדיין חמות ורכות, לדחוף בעדינות מעל כל עוגייה כמה שוקולד צ'יפס לבן.