עוף צלוי ברוטב מתקתק
עוף צלוי ברוטב מתקתקצילום: iStoock

5 יחידות כרעיים של עוף

  • חצי כוס סויה
  • רבע כוס שמן
  • חצי כוס דבש
  • חצי ראש / ראש שלם שום כתוש
  • פלפל גרוס
  • קצת מלח (לא חובה בגלל הסויה)

אופן ההכנה:

לערבב כרעיים ותפו"א, לשמור במקרר לכמה שעות ולהכניס לתנור. מכוסה 190° שעה 

להוריד את הנייר כסף ולהשאיר עד שמשחים.

טיפ: לא להסתמך על הזמנים שבמתכון, לבדוק לבד ולראות.

ואת הרוטב להפחית בהתאם לכמות הכרעיים והתפו"א שאתם מכינים