נשנוש כרובית מטוגנת
נשנוש כרובית מטוגנתצילום: הדר פלדמן

מצרכים:

  • 1 כרובית מפורק לפרחים
  • כפית א. מרק
  • חצי כפית כורכום
  • 2 ביצים
  • 3 כפות מים
  • מלח, פלפל שחור, שום גבישי
  • 3 כפות מיץ לימון
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מבשלים את פרחי הכרובית במים 5-7 דקות, מוסיפים את אבקת המרק והכורכום.

בקערה מערבבים את הביצים עם המים, מלח, פלפל, מיץ הלימון והשום הגבישי.

טובלים את פרחי הכרובית המבושלת בתערובת הביצים, מצפים בפירורי לחם ומטגנים

בהצלחה!