
לדג:
- 2 פילטים נקיים מעצמות
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- 1 כף פפריקה מתוקה
- חצי כפית פפריקה חריפה
- 1 כף סוכר
- 1 לימון פרוס לטבעות דקות
לירקות:
- 1 זוקיני (ירוק או צהוב)
- חצי כרישה
- שמן זית
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
הכנה:
את הירקות חותכים למדליונים באורך 4 ס"מ ומניחים על מגש תנור
לזלף מעל שמן זית
לתבל במלח גס ופלפל שחור
לאפות בתנור על 200 מעלות למשך 40 דקות או עד שמתרכך
להניח את הפילה על מגש תנור
לזלף שמן זית
לתבל מעל בתנועת פיזור במלח ופלפל שחור
להוסיף את הפפריקות באותה צורה ואת הסוכר
להניח מעל הדג את הלימון הפרוס
לאפות בתנור על 200 מעלות ל10 דקות
הגשה.
להניח את הירקות בצורה של דירוג על צלחת ומעל בזהירות את פילה הדג לזלף מעט רוטב על הכל ולהגיש