שוקי עוף בציפוי קריספי
שוקי עוף בציפוי קריספיצילום: iStoock

שוקי עוף בציפוי קריספי

מצרכים:

  • 8 יחידות שוקי עוף
  • שקית פירורי פאנקו
  • 3 כפות מיונז
  • 2 כפיות שום כתוש
  • פפריקה
  • פלפל, מלח
  • כמון

אופן ההכנה:

מנקים את שוקי העוף ומניחים בתבנית פיירקס(עם העור)

מורחים כל יחידה במיונז ושום כתוש

בשקית הקפה מערבבים את פירורי הפאנקו עם התבלינים

מכניסים כל שוק בנפרד לשקית הפירורים עד לכיסוי מושלם ומעבירים חזרה לתבנית

אופים בחום של 160 מעלות לשעה ורבע

טיפ לשבת: כאשר מחממים את העוף על הפלטה, מומלץ שלא להניח את התבנית ישירות על הפלטה ולחורר את נייר הכסף כדי לשמור על העוף בטעמו הקראנצ'י

בהצלחה!