
- מצרכים לבצק:
- 1קילו קמח
- 2 כפות שמרים
- כף גלוטן
- כוס סוכר
- 2 כוסות מים
- כוס שמן
- 4 ביצים
- 2 סוכר וניל
- כפית שטוחה מלח
מצרכים למילוי:
- כוס קקאו
- 2 כוסות סוכר
- כף נס קפה
- פודינג וניל / שוקולד לבן/ שוקולד לפי הטעם
תוספות משדרגות: שוקולד צ'יפס/ חלווה/ נוגט לפי הטעם
אופן ההכנה:
- ללוש את מרכיבי הבצק היבשים, להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת בצק שאינו דביק
- לשמור במקום חמים להתפחה עד הכפלת הנפח
- לערבב את כל מרכיבי המילוי למעט התוספות המשדרגות
- לחלק את הבצק ל4 חלקים, לרדד כל חלק לעלה דק, למרוח עליו מעט שמן ואת מרכיבי המילוי, לפזר תוספות משדרגות ולגלגל לרולדה.
- להניח להתפחה נוספת, למרוח ביצה מהולה במעט מים, קורט מלח וכפית סוכר חום.
- לאפות בחום של 170 מעלות ל25-30 דקות (תלוי בתנור שלכם)
- בזמן שהעוגות נאפות, להכין סירופ סוכר: להרתיח חצי כוס סוכר, כוס מים ומעט תמצית וניל למשך רבע שעה.
- ברגע שהעוגות יוצאות מהתנור, למרוח את סירופ הסוכר.
הערה: המילוי מספיק ל-3 רולדות, את הרולדה הרביעית ניתן למלא בממרח תמרים ולפזר קוקוס, ממרח נוטלה או כל מה שעולה על דעתכם.
בהצלחה!