שוקי עוף בסילאן

בשלנית הרשת ליאת נחמני מגישה: מתכון חגיגי וסופר טעים לשוקי עוף מתקתקים במינימום עבודה. מומלץ להכין בכמות כפולה

טובי הירשלר , י"ז באלול תשע"ח

שוקי עוף בסילאן-ערוץ 7
שוקי עוף בסילאן
צילום: ליאת נחמני

מרכיבים: 

  • קילו שוקיי עוף
  • מעט מלח
  • מעט פלפל שחור
  • 1 ורבע כוסות סילאן
  • שמן
  • 1 פלפל שישקה (פלפל אדום מתוק)
  • מעט שומשום לקישוט

אופן ההכנה : 

לנקות היטב את שוקיי העוף ולתבל במעט מלח ופלפל שחור. 

לשים במחבת מעט שמן ולטגן את העוף מספר דקות עד שמבושל מבפנים וזהוב מבחוץ. 

לאחר שהעוף הזהיב להוציא את יתרת השמן מהמחבת ולשפוך מעל העוף כוס ורבע של סילאן ולהקפיץ כ-5-6 דקות עד שהסילאן מתקרמל היטב על העוף. 

להגשה : לסדר את העוף בצלחת הגשה, לסדר מעל את עיגולי הפלפל שישקה(פלפל אדום מתוק) ולפזר מעט שומשום.

להגיש חם ובתאבון !