
מתכון מהיר וקל להכנה, עשיר בטעמים המהווה תוספת חגיגית ומרהיבה לכל שולחן חג. אהוב על ילדים ומבוגרים כאחד ויכול להוות פתרון נהדר למשפחות המתארחות בחג ורוצות להביא איתן מנה חגיגית
חומרים:
- צרור פטרוזיליה שטופה וקצוצה
- צרור כוסברה שטופה וקצוצה
- צרור נענע שטופה וקצוצה
- צרור שמיר שטוף וקצוץ
- חצי שקית עלי בייבי שטופים ויבשים
- 2-3 גבעולי סלרי- כרפס שטופים וקצוצים
- 30 ג' שקדים פרוסים
- 50 ג' אגוזי מלך
- 1 כוס של גרגירי רימון
- 1/2 כוס חמוציות
- 1/2 כוס ענבים שטופים חצויים
הכנת הרוטב לסלט:
- מיץ מ - 2 לימונים סחוטים / 2 כפות חומץ
- 6 כפות שמן זית
- 3 כפות דבש.
- 1 כפית סוכר
- לערבב את כל מצרכי הרוטב בצנצנת נפרדת.
אופן ההכנה:
- לקלות את השקדים הפרוסים ואגוזי המלך במחבת עד השחמה.
- לערבב את כל המצרכים בקערה.
- לתבל ברוטב המוכן רק בסמוך להגשה.