מצרכים:
- 1 חציל פרוס מטוגן
- 1 בצל פרוס מטוגן
- 4 שיני שום פרוס מטוגן
- כל ירק לטגן בנפרד ולשים בצד
- 500 גר פרגית טחונה
- בטטה בינונית
- 1 בצל
- פטרוזיליה/כוסברה
- ביצה
- פירורית
- פלפל
- מלח
- פפריקה
- מעט כמון
אופן ההכנה:
במעבד מזון לקצוץ דק דק את הבצל בטטה והירק
להוסיף לפרגית הטחונה להוסיף את שאר החומרים
תבלינים לפי העין
רוטב עגבניות:
1 חבילת רסק עגבניות
מיץ מחצי לימון
מלח פלפל
1כפית אריסה(לא חובה)
לערבב בקערה את כל חומרי הרוטב
הרכבת המנה:
סיר סוטאז שטוח לפזר בתחתית מחצית מהכמות בצל מטוגן להניח מעל מחצית מהכמות של החציל המטוגן
מעל להניח את כל שכבת הבשר,שוב שכבה של חציל מעל בצל מטוגן והשום המטוגן לפזר מעל את כל הרוטב ולבשל בהתחלה על אש גבוהה 10 דק להנמיך את האש לעוד 45 דק שמוכן אפשר לפזר בזיליקום טרי