צ'ודו ממולא
צ'ודו ממולאצילום: ISTOCK

מערבבים חצי קילו קמח עם כוס מים, מוסיפים מלח לפי הטעם. הבצק צריך להיות רך וסמיך. מכסים אותו במגבת ומשאירים "לנוח" במשך 15 דקות.

לאחר מכן הבצק מחולק לחתיכות קטנות, שכל אחת מהן מגולגלת למעגל דק מאוד. על  מחצית מעגל יש להניח את המילוי, בעזרת מחצית השנייה מכסים את המילוי ומגלגלים טיפה על מנת לחבר עם החלק התחתון של בצק. 

את הצ'ודו מטגנים במחבת יבשה מכל צד, עד שקרום הזהב מופיע. את המוצר המוכן מורחים בשמן.

סוגי מילוי:
בשרי - מערבבים בשר טחון עם הבצל שעבר דרך מטחנת בשר. מלח, פלפל או תבלינים אחרים מתווספים לפי הטעם.

מילוי ירוק חלבי - מערבבים ירקות קצוצים דק עם גבינת קוטג' או גבינה רכה, אפשר להוסיף קצת שמנת חמוצה, כך המילוי יהיה עסיסי יותר. מוסיפים מלח, אם רוצים, וגם פלפל.

מילוי תפוחי אדמה וגבינה - תפוחי אדמה מבושלים ולושים בפירה הומוגני. מוסיפים גבינה מגוררת.

מילוי דלעת - מעבירים דלעת על פומפיה קטנה, מערבבים עם אגוזים קצוצים דק, כמו גם בצל מטוגן קלות. מלח, פלפל, תבלינים מתווספים לפי הטעם.

ח"כ רוברט טיבייב
ח"כ רוברט טיבייבצילום: חזקי