מצרכים:
- 1 חציל
- 1פילה דג לבן עדיפות ללברק טרי! ללא עור ועצמות
- כוסברה
- פלפל צילי
- בצל ירוק
- 2 שיני שום
- חצי לימון
- מלח גס
- רבע כוס שמן זית
- 3 עגבניות שרי
אופן הכנה:
קולים את החציל על האש מכל הכיוונים
שמתקרר, לקלף ולמעוך עם מזלג להניח יפה בצלחת.
את הדג לחתוך לקוביות קטנות ולפזר מעל החציל
לקצוץ את הירקות למעט עגבניות השרי ולפזר מעל.
לערבב בכוס שמן זית מיץ לימון ושום כתוש ולזלף מעל החציל והדג.
לחצות את עגבניות השרי ל2 ולסחוט מעל הכל
לקישוט: פטרוזיליה קצוצה ומעט פלפל שאטה טרי